Președintele conservatorilor buzoieni, Gheorghe Vlase, este de părere că USL Buzău trebuie să ia rapid o decizie în ceea ce privește neînțelegerile legate de candidatura la președinția Consiliului Județean.
„Lucrurile au început să se mai îndulcească puțin în cadrul alianței noastre. Se pare că ne apropiem cu pași rapizi de o anumită decizie ce nu mai suportă amânare iar colegii noștri pe care i-am contactat telefonic sunt dispuși să ne întâlnim”, a precizat, recent, președintele Partidului Conservator, Gheorghe Vlase.
Mai mult, Gheorghe Vlase consideră că atacul de săptămâna trecută, cu dezvăluirile despre prima facultate la care a fost admis vicepreședintele liberal Cristi Bîgiu a întărit și mai mult poziția acestuia.
„Nu se face așa ceva și nu a făcut decât să întărească și mai mult poziția liderului liberal pentru că este un gest extrem de urât. Eu nu am auzit că PSD ar fi făcut așa ceva ci un cetățean. Dacă acel cetățean a fost pus de cineva este un gest extrem de urât pentru că nu este moral să te legi de viața privată a unui om. Este o copilărie și o iresponsabilitate și pe mine nu o să mă vedeți atacând pe cineva ci politica lui”, a concluzionat liderul PC, Gheorghe Vlase.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Gheorghe-VLASE.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

1 COMENTARIU

  1. daca taceai filozof ramineai,gica ,politica nu este de tine si pentru tine,vezi in ce ai calcat ca s ar putea sa puta,dute pe insulita si mediteaza ca este singurul lucru de care te poti bucura si care te poate face fericit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.