Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, s-a arătat indignat astăzi în timpul unei conferințe de presă  de plecarea unor membri PDL în tabăra progresiștilor buzoieni.
Vădit supărat de faptul că senatorul Ion Vasile îi racolează oamenii din partid, liderul democrat liberalilor buzoieni le transmite dezertorilor că nu vor mai prinde nici o funcție în instituțiile deconcentrate.
„Am mai văzut la UNPR câțiva băieți care au fost pe la noi, au trecut la UNPR în speranța că poate vor mai prinde vreo funcție. Le transmit și lor și dumneavoastră că nu vor mai prinde nimic. Dar, asta este, omul încearcă”, a spus șeful PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Ieri, la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, alături de senatorul Ion Vasile s-au afișat fostul subprefect, avocatul Nicu Cristian, și  actualul director al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului, Nicușor Dinulescu, ambii foști democrat-liberali. Contactat astăzi, șeful OPC Buzău, Nicușor Dinulescu, a confirmat migrarea la UNPR, precizând că i s-a alăturat senatorului Ion Vasile pentru că îl apreciază foarte mult pe acesta, dar și pentru că nu a mai avut susținerea Partidului Democrat Liberal.

Până la venirea senatorului Ion Vasile în UNPR, colarorarea dintre liderul PDL Buzău și președintele Uniunii de la nivel local, fostul democrat-liberal Gheorghe Voicu, era ca și  inexistentă. După venirea „Doctorului”, lucrurile s-au schimbat, într-o primă fază a negocierilor,  progresiștii primind funcția de director al  AJOFM Buzău, post care i-a revenit lui  Adrian Fumu. Există însă semnale că senatorul nu ar dori să se oprească aici și ar fi solicitat și conducerea altor instituții deconcentrate cum ar fi Direcția Silvică, Direcția Agricolă sau Agenția de Mediu. Rămâne de văzut dacă le va și obține, în condițiile în care liderul PDL, deputatul Cezar Preda, pare deranjat deja de atitudinea senatorului Ion Vasile care  nu se sfiește să atragă de partea sa inclusiv democrat liberali.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/12/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

5 COMENTARII

  1. „Apa la matcă şi omul la teapă”. Adică, trădător la trădător trage! Nu ştiu dacă observaţi dar doctorul este „calat” pe foşti comunişti înveteraţi(vezi primari racolaţi discret), pe surcelele marginalizate ale altor partide, p delatori şi linguşitori.

  2. Va framinta subiectul ion Vasile ,deja v ati trims mercenarii la munca,v a intrat morcovul,abia ati asteptat aceasta aparitie pentru uua incerca o diversiune,..maimutili ,mergeti la instruire filmul asta l am vazut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.