Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, îl atacă dur pe actualul președinte al Consiliului Județean, Victor Mocanu pentru declarațiile făcute în această dimineață la o întâlnire cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate. Scutaru a menționat că la întâlnirea de la Consiliul Județean a participat preț de un sfert de oră și președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, care nu a ratat ocazia de a le vorbi rezerviștilor, în fața cărora a condamnat, de fațadă, regimul condus de Traian Băsescu.
„Domnul Mocanu spunea astăzi în fața militarilor buzoieni:
Cred totuși că domnului Mocanu îi lipsește memoria. < Consider că, în acest moment, preşedintele Traian Băsescu reprezintă singura opţiune realistă a oricărui ales care doreşte ca România să progreseze şi să se înscrie pe o linie clară de dezvoltare, doreşte modernizarea României. > spunea domnul Victor Mocanu în 22 martie 2010. Vreau să îl întreb acum pe Victor Mocanu. Cât mai puteți minți, domnule Mocanu? Când sunteți serios, astăzi, când vă erijați într-o persoană care luptă cu Traian Băsescu și PDL sau în urmă cu doi ani când, ca pe vremea fanarioților, v-ați trimis fiul gaj la UNPR ca să fiți sigur că vă puteți negocia beneficiile pentru propria familie? Când sunteți sincer, în 2010 când îl lăudați pe Traian Băsescu sau acum când pozați într-o persoană care este oripilată de efectele guvernării PDL?”, a precizat deputatul George Scutaru.
De altfel, liberalii au taxat și prezența independentului Victor Mocanu la conferința de presă a PSD Buzău de ieri, cerându-i președintelui PSD cât și lui Victor Mocanu să își precizeze foarte clar statutul în partid.
„M-am uitat pe statutul PSD și am văzut că la articolul 29, litera K, care spune că o persoană se poate autosuspenda din partid sau din funcția deținută în partid în următoarele situații: funcţia publică obţinută este incompatibilă cu calitatea de membru-ceea ce la domnul Mocanu nu se pune problema sau dacă este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală. Acum, știm că domnul Mocanu este cercetat dar nu este începută urmărirea penală. De ce nu precizează ca domnul Sorin Frunzăverde? De ce nu își dă demisia? Solicit de la domnul Mocanu, de la domnul Constantin Boșcodeală și de la colegii din PSD o precizare privind statutul domnului Mocanu”, a declarat președintele PNL, George Scutaru.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/04/George-SCUTARU.mp3|titles=George SCUTARU]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.