Liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a comentat, astăzi, posibila revenire în partid a fostului șef al PSD Buzău, senatorul Ion Vasile. Primarul Buzăului a precizat că o revenire a „Doctorului” în partid nu poate fi făcută peste capul său iar varianta unor discuții purtate de acesta la Centru nu este posibilă.
„Nu cred că Ion Vasile poate negocia o funcție în partid la București și dacă vreți să vorbim deschis chiar eu i-am adresat o invitație de a reveni în partid peste care cred că a trecut prea ușor și acum a cam expirat această invitație. Nu am auzit să se fi întâlnit la Bucuresti cu domnul Iliescu, deși eu vorbesc săptămânal cu fostul președinte diverse probleme. Oricum, el(nr. Ion Iliescu) are o prietenie veche cu Ion Vasile și, la propunerea mea, mi-a zis că ar fi bine să revină”, a declarat primarul, Constantin Boșcodeală.
Pe de altă parte, actualul șef al social-democraților buzoieni a ținut să precizeze că invitația adresată fondatorului PSD Buzău vine ca urmare a unei dorințe personale de reîntregire a formațiunii social-democrate. Totodată, Boșcodeală a declarat că nu îl consideră pe Ion Vasile un membru indispensabil pentru formațiunea pe care o conduce.
„ Nu este un pion important, dar vreau să îi atrag în PSD pe toti cei care au fost membri. Conform invitației, urma să vină ca și candidat la Senat pe colegiul pe care a ieșit senator. Nu s-a pus problema unei funcții în partid. Vreau să se înțeleagă clar că nu este vorba că ar fi un pion important”, a încheiat Constantin Boșcodeală.
Zilele trecute, senatorul Ion Vasile, actualmente lider al UNPR Buzău, a dezvăluit că a avut o întâlnire de taină cu președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, discuția fiind aceea ca Doctorul să revină în PSD. Ion Vasile a dezvăluit atunci că este curtat nu doar de PSD, ci și de celelalte partide, inclusiv de către PDL, însă o decizie finală privind traiectoria sa politică în perioada următoare va veni în urma unei analize extrem de atente. În plus, senatorul IOn Vasile a precizat că o revenire a sa în PSD ar însemna o reevaluare a lucrurilor petrecute în 2010, atunci când el a fost înlăturat de la șefia PSD Buzău de către conducerea centrală a partidului, punându-i-se în spate tensiunile cu care se confrunta filiala locală a partidului, împărțită în două tabere: una de partea lui Boșcodeală, alta de partea Doctorului.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/04/Constantin-BOSCODEALA2.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

2 COMENTARII

  1. Sa revina in UNPR Dr.Ion Vasile si trebuia sa isi depuna candidatura la consiliul Judetean avea de cistigat,cunostea ca doctor toate problemele Spitalului , era necesar la consiliu Judetean BUZAU un doctor , trebuia sa lupte ca sigur cistiga nu trebuia sa se lase ,sa isi adune membri pe unde s au dus acum si sa se intoarca in parditul UNPR care era un partid tinar si cu oameni capabili, si cu sperante , au fost luate toate sperantele Buzoienilor prin plecarea dinsului erau proiecte ambitioase , era nevoie de un pardit ca UNPR in Buzau tinar si ambitios se formase un partid tinar dar prin plecarea lui nu mai e nimic n ea luat toata speranta,sa se intoarca la UNPR si sa termine ca a inceput sa isi cheme toata organizatia ce a facuto care l ea dat speranta ca va reusi prin dinsul sa faca ceva pt.Buzau, sa lupte cu Bigiu cu Mocanu nu conta nu sa fuga sa vina sa termine ce a inceput ca Buzaul are nevoie de Dr.Ion Vasile, si institutia Spitalul Judetean Buzau, stie ce are de facut dar sa lupte si sa isi adune oameni, sa termine ce a inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.