Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, se ferește să comenteze acuzele aduse de președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu corpului medical din cea mai mare unitate spitalicească a județului.
Primarul Buzăului recunoaște că a discutat problema adusă în atenția publică de Victor Mocanu cu președintele Colegiului Medicilor, Victor Ioniță și a aflat că acesta este extrem de supărat din pricina acuzațiilor președintelui Consiliului Județean dar și din cauza condițiilor existente în spital.
„Am discutat cu medicul Victor Ionită și dumnealui este foarte nemulțumit și nemulțumirea o prezintă în numele tuturor medicilor de acolo. Eu cred că trebuie luate toate măsurile încât condițiile lor să fie asigurate. Vreau să spun că îi respect mult și sunt adeptul actului medical petrecut la Buzău. Copiii mei s-au născut la Maternitatea Buzău și copilul meu a fost operat tot la Spitalul Județean așa că am încredere în medici și cred că trebuie asigurate toate condițiile cerute de ei”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
În ceea ce privește declarațiile președintelui CJ, Boșcodeală a refuzat să le comenteze dar a recunoscut totuși că i-a cerut lui Victor Mocanu să rezolve problema de la Spitalul Județean: „am discutat cu președintele Mocanu și i-am solicitat să dezbată problema cu medicii de acolo și să găsească soluția cea mai bună”

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/02/Constantin-BOSCODEALA1.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

6 COMENTARII

  1. Chiar nu intelegeti ca mocanu trebuie sa-si continue mandatul ca sa termine ce a inceput? Adica sa fure cat mai mult din fondurile europene.Chestia cu medicii nu-l intereseaza ca nu incaseaza bani la negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.