Ziua Armatei Române, sărbătorită, astăzi la Buzău a fost un bun prilej pentru ca reprezentanții UNPR să se facă vizibili pentru prima dată de când au început să emită pretenții în teritoriu. Chiar dacă din rândul progresiștilor a lipsit cel mai cunoscut dintre membri, senatorul Ion Vasile, ceilalți au făcut tot ce au putut ca să îi țină locul. Astfel, cei 11 luptători pentru progresul României, în frunte cu nou-promovatul șef al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Adrian Fumu dar și cu eternul Gheorghe Voicu, cu fostul peremist Mircea Costache și cu „dansatorul” Valerian Țuclea, au ținut să arate celor prezenți că U.N.P.R este la putere.  Pentru asta, „Partidul U.N.P.R”, așa cum era scris cu litere de-o șchioapă pe coroana de flori depusă de progresiști, a solicitat întâietate față de celelalte partide din Opoziție la depunerea de coroane și au și obținut-o, intrând în scenă imediat după reprezentanții PDL.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Uite-te la ei: se văd în postura de mari revoluţionari şi politicieni şi nu sunt de cât nişte feţe ofilite de paloarea comunistă. Lui Ion Vasile i-a ffost jenă să iasă cu ei în faţă!
    AAAlllţţţiiii fratiolr, Tinerii pe care ei îi defăimează şi cărora le-au călcat în picioare demnitatea, ei trebuie să le ia locul curând!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.