Prostituatele buzoiene au ieșit la pensie, și-au perfecționat serviciile și nu mai sunt surprinse de oamenii legii ori au migrat în alte țări mai puțin afectate de recesiune.  Asta cred angajații Direcției Economice a Primăriei Buzău care de mai bine de un an de zile nu mai au de recuperat amenzi de la practicantele celei mai vechi meserii care își aveau domiciliul pe raza municipiului.

Ani de zile, la Buzău și-au făcut veacul vreo 10 femei care își ofereau serviciile sexuale contra cost. De ceva vreme însă, serviciul de specialitate din Primăria Buzău nu mai știe nimic de ele, conducerea instituției considerând că ori cele vizate s-au făcut fete cuminți, ori lucrează în afara granițelor și astfel, eventualele amenzi nu se mai înregistrează la Direcția Economică a Primăriei Buzău.

Și polițiștii au avut mai puțin de lucru cu practicantele celei mai vechi meserii din lume. În ultimul an, rareori, oamenii legii au mai avut de-a face cu astfel de tinere, și atunci când le-au găsit la ”treabă” au constatat că acestea proveneau din alte județe, nu de la Buzău.

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.