Protocolul USL a fost semnat în cele din urmă și la nivelul județului Buzau. Anunțul a fost făcut, ieri, de vicepreședintele PNL Cristi Bîgiu care a dorit să arate prin aceasta că și la Buzău lucrurile funcționeaza normal.

“Saptămâna aceasta a fost semnat protocolul USL de toți cei trei semnatari și spunem asta pentru a nu mai creea iluzia că sunt probleme în semnarea acestui protocol. Nu ne-a interesat partea festivă a acestui protocol și sunt convins că roadele sale se vor vedea cel mai bine în vara anului 2012 ” a precizat liberalul Cristi Bîgiu

Săptămana trecută, președintele interimar al Partidului Conservator sustinea că nu va semna acordul de colaborare până când nu va ajunge la o întelegere cu reprezentanții PSD și PNL pentru a fi consultat, pe viitor, în legătura cu deciziile care se vor lua la nivelul județului. Ion Vasile s-a întâlnit la începutul săptămânii, la București, cu reprezentanții PNL Buzău unde au ajuns la o întelegere care a dus ulterior la semnarea atât a protocolului Aliantei de Centru Dreapta cât și a acordului de colaborare de la nivelul Uniunii Social Liberale Buzău. După întâlnirea de la București nici una din părțile implicate nu a dorit să facă comentarii despre discutiile purtate.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Cristi-BIGIU1.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.