Dacă în anii trecuți, ziua de naștere a liderului PDL, deputatul Cezar Preda, strângea, laolaltă, sute de invitați în localuri de prin preajma Buzăului, în acest an, parlamentarul de Buzău nu a mai avut timp de chefuri ca pe vremuri. Totuși, cei care i-au rămas alături lui Preda și-au amintit de momentul aniversat și l-au marcat cum au crezut mai bine.
De pildă, Vasile Blaga, cel care a venit la Buzău pentru a-și prezenta moțiunea cu care speră să câștige șefia PDL, nu a venit acasă la Preda cu mâna goală.
Chiar dacă nu-i stă mintea la petreceri, aflându-se în plină campanie internă, Blaga nu a uitat de aniversarea colegului său de partid căruia i-a adus câteva daruri ”de suflet”. Cadoul de la Blaga pentru Preda-singurul parlamentar PDL de Buzău care merge pe mâna fostului ministru de Interne în alegerile de la vârful partidului-a constat în trei discuri cu muzică ardelenească și nu numai.
”Am primit trei CD-uri cu muzică ardelenească de la Vasile Blaga, cu muzică de care ne place nouă să ascultăm când ne distrăm, atunci când suntem în afara campaniilor externe sau interne”, a precizat Cezar Preda care astăzi a împlinit 52 de ani.

Pe lîngă darurile muzicale, Vasile Blaga i-a adus lui Preda și o sticlă cu bautură tradițională ardelenească, din zona Bihorului, pe care, cel mai probabil, sărbătoritul o va degusta la finalul campaniei, însă numai dacă cel pe care mizează, respectiv Vasile Blaga, va câștiga șefia Partidului Democrat Liberal.

”Alături de discuri am adus și ceva ca să fie motivat să asculte muzica respectivă, din zona Bihorului și chiar și <Pușca și cureaua lată>  o găsește acolo”, a mărturisit Vasile Blaga.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.