Motiv de bucurie pentru salariații din Primăria Buzău. În urma încasărilor din impozite și taxe locale, municipalitatea a reușit în aceste zile să achite integral salariile aferente lunii februarie pentru angajații din Primăria Buzău. În ultima vreme, încasările la bugetul Primăriei au început să se mărească deoarece buzoienii aleg să își achite impozitele și taxele locale până la finalul lunii martie, beneficiind astfel de o reducere taxelor de 10 la sută. Primarul Constantin Boșcodeală a declarat pentru observatorulbuzoian.ro că luna aceasta s-a gasit o rezolvare de moment pentru ca funcționarii din Primărie să își primească salariile insă, dacă luna viitoare banii aferenti impozitului pe veniturile buzoienilor care își desfașoară activitatea la marile firme din oraș nu ajung în conturile municipalității vor fi mari probleme.
“Banii tot nu au venit însă având în vedere ca 31 martie este data limita de plată a impozitelor și taxelor locale banii s-au strans fără mari probleme. Dacă însă pe data de 5 a lunii aprilie nu se va reglementa situația banilor de la buget atunci vom avea mari probleme” a precizat Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Constantin-Boscodeala1.mp3|titles=Constantin Boscodeala]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.