Din cauza noilor reglementări ale ANAF prin care banii aferenți impozitului pe venit sunt virați la bugetele unde marile companii își au sediul social, angajatii Primăriei Buzău nu și-au primit încă salariile pe luna februarie. Astfel, funcționarii au primit pentru munca prestată pe luna anterioară doar o treime din veniturile și asa diminuate în urma măsurilor impuse de Guvernul României. Măsura impusă de primarul Constantin Boșcodeală, ca oamenii din Palatul Comunal să-şi primească doar o treime din banii pentru munca depusă în urmă cu o lună, a stârnit numeroase nemulțumiri mai ales din pricina faptului că nu se știe data la care vor fi încasate restanțele salariale.
Boșcodeală recunoaște problema apăruta la nivelul municipalității și este de parere că unii din angajații săi “cam mor de foame”, tocmai din cauza dispariției din bugetul Primăriei a peste 30 miliarde de lei vechi:
“Eu vă asigur că cel puțin în Primaria municipiului Buzău, oamenii cam mor de foame. Într-adevăr, din cauză că nu am primit această sumă (nr. 3.000.000lei ) nu am reușit să dau decât un avans pentru salariații din Primărie, urmând ca plățile să se facă atunci când vom face rost de bani”.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/03/Constantin-Boscodeala.mp3|titles=Constantin Boscodeala]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.