Actuala conducere a Organizației Județene a PC a declarat, astăzi, în prima ieșire publică după plecarea fostului președinte interimar, Ion Vasile, că prezența senatorului în fruntea conservatorilor buzoieni a tras partidul în jos.

”Perioada peremista din Partidul Conservator a fost depășită. Revenim la discursul politic echilibrat și civilizat și, chiar dacă am avut aici elemente peremiste de atac, ele au dispărut. Mă refer aici la limbajul care a fost folosit în această perioadă de șase luni. Nu în ultimul rând, trebuie să ținem seama că am fost reprezentați și de un fost peremist de frunte, Costache Mircea, care  sper să nu mai calce pe aici”, a precizat, astăzi, președintele interimar al conservatorilor buzoieni, Gheorghe Vlase.

Liderul PC Buzău a dat de înțeles că venirea in Partidul Conservator a senatorului Ion Vasile nu a fost de bun augur, pentru Organizația Județeană și că plecarea acestuia va fi benefică pentru partid. Vlase a adăugat că, imediat după plecarea ”Doctorului”, a fost invitat la consultări atât de președintele PSD cât si de cel al PNL. De asemenea, Vlase a ținut să precizeze că i-a fost solicitat de la Centru să preia conducerea Organizației Județene pentru că la nivelul USL Buzău nu se putea purta un dialog din pricina senatorului Ion Vasile și al limbajului folosit de acesta la adresa partenerilor de alianță.

 

”Așa cum am mai spus, trebuie să ținem seama de acest limbaj civilizat, pentru că în această perioadă de șase luni, am fost trași puțin înapoi din cauza limbajului folosit. Din acel moment, nu am mai avut conferințe de presă, nu am mai discutat cu aliații și am fost izolați pe scena politică buzoiană din acest motiv”, a precizat Gheorghe Vlase, președinte interimar al PC Buzău.

În asentimentul actualului lider al PC Buzău , Gheorghe Vlase, sunt toți conservatorii din filială, indiferent dacă au funcții sau nu, cu toții catalogând numirea senatorului Ion Vasile în funcția de interimar al PC, pentru jumătate de an,  drept ”o glumă”.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Gheorghe-VLASE.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

2 COMENTARII

  1. Nu sunt un fan al lui Vasile dar sa aud cum Vlase se crede salvatorul PC ului buzoian chiar ma bufneste rasul…. Auzi cum a plecat Vasile a fost chemat de cei doi aliati la discutii.Pai normal ca te au chemat suflet nefericit, e logic. Dl Boscodeala ii plac lasii, vandutii, supeficialii adica cei care ii poate duce de nas lejer. Cei care au un cuvant de spus le face manevra prin altii si ii executa. Asa ca daca o sa ai puncte de vedere d-le Vlase o sa fii marginalizat!!!

  2. vlase sa nu crezi ca suntem prosti si nu stim ca te-ai dus la bosco sa negociezi doar interesul tau cu insulita si interesul covrigarului de la brutarex. dar o sa ai o mare dezamagire cand la alegeri nu o sa fii tu cel ales ca sef al partidului. Vlase esti sclavul lui Bosco. ; Ai curaj sa recunosti ca tot timpul cat a stat Ion Vasile la pc te duceai la CIOLACU si la BOSCO si te invatau cum sa actionezi impotriva doctorului? Dar de ce minti poporul buzoian ba xxxx ca ai 10%in sondaje cand la alegerile din 2008 ai fost ultimul candidat cu 0.24 % . sau nu mai stii cat ai avut ? cauta pe GOOGLE LA ALEGERI PRIMARIA BUZAU 2008 SI AI SA VEZI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.