Senatorul independent Ion Vasile, care s-a declarat susținător al Uniunii Social Liberale, acuză conducerea PSD Buzău că nu își sprijină primarii și candidații propuși pe lista de consilieri județeni iar atitudinea președintelui PSD Buzău este una duplicitară.
„Sunt situații în câteva comunități unde candidații PSD care nu au fost receptivi la indicațiile de la Buzău de a-l susține pe Victor Mocanu au fost admonestați și acolo s-au creat combinații cu reprezentanții PDL, așa cum este cazul la Săgeata. Deci, nu mai are nici o importanță. Scopul scuză mijloacele. Este după părerea mea un management defectuos a celui care conduce PSD iar duplicitatea este și de partea sa pentru că el candidează pe USL iar primarii și candidații au fost forțați să candideze pe candidatură PSD iar acest lucru vine din dorința de a crea un vehicul pentru candidatura independentă a domnului Mocanu”, a declarat senatorul, Ion Vasile.
Totodată, fostul șef al PSD a declarat că la Buzău nu va veni nici un lider important al PSD pentru că asta ar însemna să vorbească despre USL, care nu funcţionează în judeţ din cauza lui Victor Mocanu, fost social democrat până înainte de bătălia electorală.
„Liderul PSD nu a ieșit să își susțină nici un primar din teritoriu, nimeni nu discută despre Consiliul Județean ci toată lumea se limitează la a discuta doar despre candidatul la președinția Consiliului Județean ca și cum consilierii nu ar conta. Nu în ultimul rând, constat că la București, președintele Ponta declară că la Buzău se vor lua măsuri însă nu le-am văzut”, a precizat senatorul independent, Ion Vasile.
În aceeași ordine de idei, „Doctorul” a ținut să îi asigure atât pe Victor Mocanu cât și pe Constantin Boșcodeală că atacurile direcționate împotriva sa prin intermediul ziarelor finanțate de familia Mocanu nu îl vor opri să meargă prin teritoriu și să prezinte oamenilor realitatea .
„Îi asigur că o să ar în continuare județul și le transmit să nu mai conteze pe ceea ce contau, pentru că între timp s-au mai schimbat lucrurile, să nu mai încerce să păcălească pe nimeni cu problema cu independența pentru că nici aia nu mai merge și să nu mai încerce nici Mocanu și nici Boșcodeală să umble cu șmecherii încercând să manipuleze opinia publică pentru scopuri pur personale ale unui grup constituit după principiul sicilian. Când se ajunge în administrație să conducă finii și nașii nu se poate asimila acest lucru decât cu acea formulă ce există prin Sicilia de foarte multă vreme”, a încheiat senatorul independent, Ion Vasile

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. E perfect adevărat! Am spus-o de multă vreme, la ţară s-au creat adevărate grupări care se învrăjbesc fără rost. Aceste fapte evidente, sesizate de dl. senator, tulbură apele în sânul alianţei şi profoacă derută şi confuzie în rândul alegătorilor. Pentru ce? Mă tem că Liviu Dragnea ar trebui să fie mai ferm în cazul unicat, de la buzău!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.