Senatorul Ion Vasile, fost președinte al PSD Buzău, ex-lider interimar al Organizației Județene a PC, pare că nu se mai regăsește deloc în modul în care se face politică pe plaiurile autohtone ori poate chiar el este cel vinovat de izolarea în care se zbate de ceva vreme.

După ce a fost înlăturat de la șefia PSD și după ce a abandonat poziția de lider interimar al PC Buzău, senatorul Ion Vasile pare că își caută drum pe la alte formațiuni. De pildă, surse politice, spun că senatorul ar urmări, în aceste zile, să bată palma cu cei de la UNPR. De altfel, senatorul Ion Vasile a discutat chiar ieri cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, venit în vizită la Buzău, cu ocazia unei ceremonii la Unitatea de Transmisiuni Speciale. Sursele mai sus menționate susțin că Ion Vasile ar fi discutat cu Oprea varianta înscrierii la UNPR  și poziționarea pe prima funcție în cadrul filialei.

Doctorul ar fi cerut la schimb funcția de subprefect pentru un apropiat al său, Valeriu Ungureanu. Discuțiile, conform surselor politice, s-ar fi încheiat fără un rezultat concret și cum senatorul Ion Vasile nu a fost de găsit, la telefon, în această dimineață, concluziile și reacțiile se lasă așteptate.

Recent, senatorul Ion Vasile, fost lider interimar al PC Buzău, a decis să renunțe la funcție pe motiv că, în județ, ACD și USL, nu funcționează decât pe hârtie. Doctorul a invocat faptul că nu este consultat de partenerii de alianță atunci când vine vorba de hotărârile importante, motiv pentru care, a renunțat la funcție, lăsându-l în loc pe Gheorghe Vlase, cel de la care a preluat, de altfel, postul interimar, în urmă cu câteva luni.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. E normal să se învârte prin ogrăzile partidelor. La PC, are ceva şanse, dar de unpr nu a auzit nimeni, cel puţin poate aduce voturi pentru alţii…Eu cred că în usl ar găsi soluţie de realegere. Prieteniile în politică nu sunt totdeauna folositoare: e interesul unpr să-l curteze, cred că nici pd-l ul nu l-ar refuza! Ori unde, cu excepţia usl ar fi pion de sacrificiu. Vali, gândeşte-te bine, cu trei soldaţi nu te faci parlamenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.