După ce a stat ascuns aproape trei săptămâni pe motiv de boală și a obținut de la Centru sprijinul pentru candidatura la Consiliul Județean Buzău, senatorul Ion Vasile iese, din nou, la rampă cu aceleași probleme care, se pare, că îl macină de vreme îndelungată-acelea legate de activitatea unora dintre foștii subalterni din PSD.
La ultima conferință de presă, senatorul Ion Vasile s-a declarat cu totul nemulțumit de activitatea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, spunând că procurorii întârzie nejustificat finalizarea unei anchete penale demarate, la sesizarea sa, la începutul anului curent. Reclamația formulată de senatorul conservator îi vizează pe tinerii social democrați, Gabriel Enciu și Andreea Buzăeanu, cercetați pentru o serie de infracțiuni economice.
„Vreau să văd cum raspunde consiliera doamnei Carmen Moldovan, administrator la SC Bertrand Events SRL, prietena domnului Enciu Gabriel, administrator la Asociația de Dezvoltare a Modei SRL, firmă vândută de Romeo Lungu și de o altă societate de imobiliare, acestei doamne Buzăeanu Andreea. Vreau să văd cum se finalizează chestia asta și cer Parchetului Râmnicu Sărat să urgenteze problema asta, că este din ianuarie și suntem în aprilie”, a declarat senatorul Ion Vasile.
Cei doi membri ai Organizației de Tineret a PSD Buzău, Andreea Buzăeanu și Gabriel Enciu, în calitate de administratori a două societăți, sunt cercetați de polițiștii de la Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscală și delapidare, prejudiciul care li se pune în cârcă celor doi fiind de ordinul miliardelor de lei vechi.
Demararea anchetei s-a facut în urma unei sesizări venite de la fostul șef al PSD Buzău, senatorul Ion Vasile, care a cerut anchetatorilor râmniceni să verifice o serie de acuzații ce făceau referire la activitatea celor doi tineri social-democrați. Ion Vasile a dat de înteles că banii nu ar fi intrat totuși în buzunarele celor doi, ci s-ar fi dus pe cheltuieli electorale.
”Zic unii, cică i-am insultat eu, și eu ca senator, nu pot să insult hoții. Ba chiar, și-a permis un ziar local să facă niște investigații la Poliție și s-a constatat că sunt cam 101 facturi nașpa. Păi daca pirpiraceii ăștia de la Râmnicu Sărat, hoții, au prăduit, ciordit, niște zeci de milioane pe care i-au sifonat la zeci de petreceri intime sau care s-au dus pe cheltuieli electorale, trebuie să mai afle lumea despre chestiile astea. Dar dacă așa se sifonează, și băieții aștia de fac diverse chindii, pe aici pe la Buzău, și iau facturi de la centuriști și vin și ne spun că ei sunt curați, atunci întreb încă o dată: Domnii de la Parchetul Râmnicu Sărat, aveti de gând să mai păziți hotii mult timp?” a conchis senatorul Ion Vasile, în stilu-i caracteristic.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. STERIANe iti sta in git ion vasile,o fi stiind omul ceva dar noi astia care am trecut pe acolo pe la primarie,cind se organizau diverse evenimente si constatam ca LOCURILI E OCUPATE de astia ,tinere sperante psd,si noi o luam in barba,ce sa facem?sa ti citim articolul tau prietenos?

  2. Sincer, Ion Vasile nu ne sta doar in gat ci si in coaste, noua tuturor, dar totul are o limita chiar si el si ar face bine sa isi cunoasca aceasta limita si sa se retraga in glorie si nu in penibil catre care tinde. Caci, daca nu, cum ai spus tu virilule, si-o ia in barba…. chiar daca e asa stufoasa nu amortizeaza shocul…

  3. spune tu viril ,scuze ioane vasile , apropo cum sa te cheme si Ion si Vasile … 🙂 spune-ne tot , nenorocitii astia care au furat de au rupt , ne-ai zapacit de 6 luni cu papagalii astia 2 ,mor de ras , pe pricajitii astia ţi-ai găsit tu sa-i ataci barba sura !
    Se vede cât de jos ai ajuns , eu am înţeles ce vrei tu de fapt sa spui , ca banii se duceau in alta parte , dar in care parte !?
    Dacă era ceva pana acum erau si legati numai cât te-ai agitat tu pana acum ! Mai ştim Vasile si noi cate una câte alta ,mai mult ca tine sigur n-au furat fraierii astia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.