de la atâtea bătăi în ușă ”partidul” a început să cadă
În ultima vreme, mai mulți membri ai USL au bătut la ușa filialei județene a PDL. Cel puțin așa spune senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu care spune că în partidul din care face parte totul este cât se poate de transparent.
”Avem semnale destul de pronunțate și chiar bătăi în ușă. Totul este oficial pentru că la noi totul este transparent și vedem cine bate la ușă” a precizat senatorul Viorel Constantinescu.
Senatorul democrat-liberal a mai declarat că oricine poate veni să bată la ușa PDL Buzău care pe lângă faptul că este un partid transparent are și ușile deschise atât la intrare cât și la ieșire. Sunt însă și politicieni care se bucură de un tratament special și nu trebuie să bată la ușă pantru a-și rezolva problemele.
”Noi avem un partid cu o tranparență exprimată și fizic și cu ușa deschisă atît la intrare cât și la ieșire. UNPR fiind un partid în coaliție cu noi și pe care contăm în gestiunea voturilor este evident că ei nu trebuie să bată și se pot anunța”,a declarat senatorul liberal-democrat, Viorel Constantinescu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.