Liberalii buzoieni îi acuză pe parlamentarii puterii de lipsă de implicare în rezolvarea problemelor cu care se confruntă buzoienii care i-au ales în fruntea țării. Atacul vine din partea senatorului PNL, Cristi Bîgiu, care a avut această reacție în momentul în care, la o conferință de presă, un jurnalist a întrebat ce a făcut Cezar Preda pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă medicii de familie, mai ales că la finele lunii martie, deputatul buzoian a participat la o întâlnire cu halatele albe cărora le-a promis că le acorda tot sprijinul de care au nevoie, numai să fie bine.

În acest context, liberalul Cristi Bîgiu a declarat că de cele mai multe ori, promisiunile făcute de parlamentarii PDL de Buzău au fost doar vorbe în vânt și că, cel mai probabil, la fel s-a întâmplat și în cazul medicilor de familie. Mai mult, Bîgiu a precizat că declarațiile parlamentarilor puterii sunt cu totul altele atunci când aceștia se prezintă în plenul Camerei Deputaților sau la Senat.

”Stiți vreuna din problemele buzoienilor preluate de parlamentarii PDL și care au fost rezolvate? Spuneți-mi una, atât. Să nu confundăm o întâlnire politică, chiar cu intenția de a rezolva o problemă. V-am mai spus, urmăriți odată declarațiile făcute în plen, că este Senat sau Camera Deputaților, vedeți ce susțin la București, vedeți ce susțin când ajung la Buzău și o să vedeți că trebuie reevaluați total”,  a declarat senatorul Cristi Bîgiu.

Poziția PNL față de modul în care parlamentarii PDL se implică în rezolvarea problemelor buzoienilor nu este una nouă. Nu mai departe de săptămâna trecută,  aceștia au arătat modul în care deputații Cezar Preda și Valeriu Alecu au votat atunci când a venit vorba de disponibilizarea angajaților din Ministerul Administrației și Internelor. Cei doi au votat în favoarea legii care trimitea acasă un număr important de polițiști, deși cei doi politicieni promiseseră sprijin sindicaliștilor din Poliția buzoiană care, în urmă cu câteva luni, au mers la sediul PDL cu un memoriu prin care au cerut ajutor.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cristi-BIGIU.mp3|titles=Cristi BIGIU]

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.