S-a cam dus liniștea din Uniunea Social Liberală, odată cu împărțirea posturilor de la consilii județene și de la primăriile din țară. Chiar dacă liderii de la Centru ai USL au tranșat astăzi lucrurile și au stabilit clar cine vor fi candidații pe care Uniunea îi va susține la alegerile de anul viitor, în teritoriu, deciziile par să nu fie chiar așa de ușor de acceptat.
De pildă, la Buzău, liderul PSD, Constantin Boșcodeală a declarat astăzi după anunțul șefului său de partid, Victor Ponta, conform căruia la Consiliul Județean candidatul va fi al PNL, că el îl va susține în continuare pe cuscrul său, social democratul Victor Mocanu. Mai mult, Boșcodeală a vorbit de o relație proastă în USL Buzău, pe motiv că senatorul PNL Cristi Bîgiu și-a dorit și el să candideze la șefia miniparlamentului județean.
Pe de altă parte, senatorul liberal, Cristi Bîgiu a declarat astăzi, după ce a aflat că va fi susținut la alegerile din 2012 de USL că are speranța că lucrurile se vor așeza iar alianța cu social democrații va merge bine, și pe viitor, în vederea câștigării alegerilor locale și parlamentare.
” Mă bucură că PNL are candidatul la Consiliul Județean Buzău. Eu cred că e justificat, sper ca USL să meargă bine la nivelul județului. Sunt convins de asta și sper să avem o victorie clară și să demonstrăm că putem să facem o administrație în folosul negocierilor. Sunt convins că va funcționa foarte bine USL la nivelul județului Buzău”, a conchis senatorul PNL; Cristi Bîgiu, candidatul USL la Consiliul Județean Buzău.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Uite domnule că mai sunt şi oameni cu !scaun la cap”, vorba românului! Sincer nu mă aşteptam la o aşa întorsătură!
    Dl Boşcoadeală nu are cum să nu-l sustină pe cumătrul! Macar de ochii lumii!
    Eu cred că au gândit bine, exact cum spunea cineva într-un comentariu acum o săptămână!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.