Fostul prefect al județului Buzău, progresistul Valeriu Ungureanu, este tot mai aproape de a prelua funcția de subprefect. Deși nu există încă o hotărâre de Guvern în acest sens, senatorul Ion Vasile recunoaște că „a auzit că Valeriu Ungureanu va fi noul subprefect”.
Deși scump la vorbă, nici Valeriu Ungureanu nu infirmă informația conform căreia ar urma să preia postul lăsat vacant de Ovidiu Anghel.
„Nu știu deocamdată nimic sigur, nu am văzut negru pe alb nimic. Să lăsăm lucrurile să curgă ”, a declarat, astăzi, Valeriu Ungureanu.

Valeriu Ungureanu a ocupat funcția de prefect al județului Buzău începând cu data de 20 martie 2009 până în luna octombrie a aceluiași an când a fost înlocuit de actualul prefect Paul Beganu. Ungureanu a mai fost suprefect pe vremea când județul era condus de Ion Vasile, a fost membru PSD iar în anul 2008 a vrut să candideze pe un colegiu de deputat în municipiul Buzău. Până la urmă, la presiunile celor de la Bucureşti, Ungureanu a cedat locul în favoarea deputatei Carmen Moldovan iar în compensație a obținut în 2009 funcția de prefect. După suspendarea lui Ion Vasile de la conducerea PSD Buzău, Valeriu Ungureanu l-a urmat pe cel alături de care a condus Organizația Județeană a PSD. Valeriu Ungureanu a trecut pe rând la Partidul Conservator, pentru ca acum să fie membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României, filială coordonată de senatorul Ion Vasile.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

 1. relicvele au inviat si nu a venit inca pastele !!!
  -Daca vreti sa stiti care sunt cei mai mari politicieni ai buzaului ,uitati-va sa vedeti ce membrii are unpr -ul la buzau .
  -Aia care pana mai ieri strigau in gura mare ca toti sunt traseisti , ca alti fraieri fug dupa functii ,acum unpr a strans toata pleava politica a buzaului ,
  -pe vasile dupa care alearga moartea prin ilfov.. ,
  -ungureanu un bosorog partait ,
  -tuclea , vesnic traseist dupa functii
  -fumu,rupt de foame ,
  -petre ,cel mai tanar unpr-ist fost pc.ist ,fost psd-ist un traseist , un milog la usa lui vasile
  ASTA E UNPR., VAI DE PREDA LA BUZAU ,aliati de nadejde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.