Florina Stoian, gândind momentul micii revoluţii din Colegiul prefectural

Moment de cumpănă, ieri, în Colegiul prefectural, pentru Florina Stoian, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ). La supunerea spre aprobare a constituii unei comisii mixte care să verifice unităţile de învăţământ înainte de începerea anului şcolar, inspectoarea generală s-a abţinut de la vot. Gestul a fost observat de unul dintre cei prezenţi iar subprefectul Ovidiu Anghel, coleg de partid şi superior ierarhic al Florinei Stoian, i-a cerut explicaţii acesteia.

 

„Nu avem combustibil pentru transportul şcolar în teritoriu”, a spus, vădit supărată, Florina Stoian. Imediat, replica subprefectului a rezolvat momentul de criză: „Deci, nu puteţi să răspundeţi solicitării cu maşinile. O să rezolvăm noi problema. Transportul o să-l asigurăm noi”. Comisia, formată din reprezentanţi ai Prefecturii, IŞJ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţia de Sănătate Publică ar urma să inspecteze şcolile de la 1 septembrie.

 

La finalul şedinţei, inspectoarea generală a explicat ziariştilor că nu ar exista o criză de combustibil în reţeaua şcolară. Cazul de la Merei, despre care am relatat în ediţiile noastre, a fost considerat de Florina Stoian unul izolat. Problema pare să fie a instituţiei pe care o conduce, şefa IŞJ plecând, ieri, de la Prefectură, la „ia-mă nene”, după ce s-a interesat în stânga şi-n dreapta dacă e vreun şef de instituţie care are drum în centru, s-o lase şi pe ea la inspectorat.

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Motorina.mp3|titles=Motorina.Stoian]

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.