Organizația Județeană a PSD Buzău a organizat, aseară, o partidă de shopping la care au participat o parte din parlamentarii buzoieni dar și simpli membri de partid. Motivul oficial pentru care social democrații buzoieni s-au arătat la față, ieșind în grup într-unul dintre centrele comerciale buzoiene a fost unul umanitar, alimentele cu care ei și-au umplut coșurile mergând la Banca de Alimente. Neoficial, ieșirea de aseară a fost un exercițiu de imagine, că tot se apropie alegerile locale.
De altfel, coșurile au fost umplute direct proporțional cu statul și funcția politică deținută în partid. Sumele puse la bătaie din buzunarul fiecăruia au fost și ele proporționale cu gradul politic. Dacă deputatul Adrian Mocanu a scos din buzunar 500 de lei pentru a umple coșul cu alimente neperisabile pentru nevoiași, primarul Boscodelă a plătit la casă 275 de lei iar vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu 145 lei. Ceva mai darnici s-au dovedit a fi ”drumarii” Laurențiu Dobrică și Marian Ghiveciu care au scos, împreună, din buzunar 620 de lei, semn că la alegerile din 2012 cei doi ar putea râvni, din nou, la funcții. La cumpărături au luat parte însă și simpli membri de partid care, cu toate că nu dețin funcții publice în județ au pus în coș marfă după posibilități.
La final, fiecare donație a fost binevenită iar voluntarii Crucii Roșii s-au declarat multumiți de ajutorul primit, chiar dacă mâna întinsă nevoiașilor a venit de la niște politicieni, plecați de acasă cu gândul de a-și face imagine, în prag de bătălie electorală.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Cum zic unii CATERINCA,mai nene am mai vazut circ,manipulare,bataie de joc,misto si schizofrenie,dar astia depasesc orce limita a bunului simt,au chemat si presa sa arate lumii cum dau ei de pomana.Pina unde oare merge mitocania,vor sa arate lumii ce marinimosi sunt,doneaza o sticla de ulei pentru a le lua voturile care sai si sa le legitimeze hotiilor inca niste ani buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.