Social democrații buzoieni se arată mai preocupați ca oricând de soarta secretarului general al PDL, Vasile Blaga, unul dintre candidații la șefia partidului de guvernământ care în teritoriu se bucură de sprijinul deputatului Cezar Preda.
Conducerea PSD Buzău îi cam plânge de milă lui Blaga, fiind de părere că apropierea de Cezar Preda nu îi va aduce acestuia decât deservicii. În fapt, cel care spune asta este Victor Mocanu, până în 2008, un apropiat al președintelui PDL Buzău, Cezar Preda, după care un contestatar al acestuia, cel puțin la nivel declarativ.
”Imi pare rău, pentru domnu Blaga, că s-a lipit de el un perdant(nr. Cezar Preda) și în general pe unde s-a dus, cel care s-a lipit de el, a fost un perdant. Cred că și de data aceasta va fi aceeași situație, dar asta e viața”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu.
Despre Blaga a vorbit astăzi, în aceeași conferință de presă, și liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală care a declarat că democrat liberalul, candidat la șefia PDL, este un om de onoare: ”Trebuie sa recunoaștem că Vasile Blaga este un om politic care a facut un gest de onoare atunci cand polițiștii au strigat cu referire la președintele Băsescu. Nu credem că ministrul de atunci era vinovat de asemenea ieșiri, ci tocmai președintele si primul ministru care guvernează țara atât de prost.”
Cristina DINULESCU
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Constantin-Boscodeala2.mp3|titles=Constantin Boscodeala]
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Victor-MOCANU3.mp3|titles=Victor MOCANU]

2 COMENTARII

  1. Impaciuitor dl Boscodeala le stie si aseaza pe toate. Inainte sa aruncati jigniri la adresa diferitilor politicieni UITATI VA IN POZA ACESTUI ARTICOL ! e fff expresiva . Pana acum 3 luni se mascareau public , acum sunt cumetri! Caracter? Interese? Scop? si desigur f multa grija fata de umilul cetatean care trebuie sa inghita gogoritze odata la patru ani. D-le Boscodeala fara sa va jignesc , incercati sa faceti o radiografie a comportamentului dvs fata de semeni si daca va multumeste atunci mai incercati una din postura de sef al administratiei locale si simplul cetatean care doriti sa va voteze! Nu e in regula si indiferent pozitia politica pe care o doriti v a fi greu de obtinut cu retetele perimate .

  2. D le , d na DIAZ cred ca ai vrut sa spui ca STAN SI BRAN astia din poza care vor forma cit de curind LA FAMIGLIA UNITA DE BUZAU dupa modelul AL CAPONE,LUCIANO sunt mai de graba niste umbre palide in politica locala,evidentele fiind clare,mai ales ca ei sunt perdantii in cele trei alegeri partiale locale ,culmea doua dintre ele chiar in favoarea lui preda.Cit despre radiograie,se fac mai nou ecografii….la buzunare,portofele,propietati si abuzuri,lasati o cu onoarea,constiinta,cetatenii,pentru ca astea, pentru astia , nu exista si nu conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.