În ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au intensificat activităţile de supraveghere a traficului şi de îndrumare a conducătorilor auto pe traseele sigure de deplasare.
Ca urmare a nerespectării interdicţiei temporare de circulaţie instituită pe anumite sectoare de drum public, trei conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu puncte-amendă şi lăsaţi fără permise pentru o perioadă de 60 de zile.
A fost vorba despre un bărbat de 36 de ani din Urziceni, un bucureştean de 44 de ani şi despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Rm. Sărat, care au forţat trei filtre instituite pe DN2 E85.
Poliţiştii i-au oprit imediat şi au luat împotriva lor măsuri de sancţionare contravenţională, conform prevederilor legale.
Tot vineri, au mai fost lăsaţi fără permisele de conducere alţi doi şoferi, respectiv un ialomiţean de 39 de ani care a provocat un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale după ce nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul în municipiul Buzău şi un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, care nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, deşi erau în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.