Deși de fiecare dată cînd a venit la Buzău, Steaua București a stat la hotelul Pietroasa, de această dată, Sorin Cârțu și elevii săi au dorit o locație ceva mai retrasă de ochii publicului. Astfel, Steaua a închiriat toate camerele hotelului Cazino din Monteoru unde a și ajuns, aseară, în jurul orei 20.15. Steliștii au coborât din autocar și s-au îndreptat cuminți către dormitoarele lor fără a face vreo declarație. Singurul care a scăpat câteva comentarii presei a fost proaspat numitul antrenor, Sorin Cârțu care, grăbit fiind, a declarat că nu vrea să comenteze nimic din declarațiile antrenorului adversarilor pe care îi va întâlni astăzi dar și că echipa sa va face tot ce îi stă în putința pentru a obtine toate cele trei puncte puse în joc.

După ce s-au cazat, atât componenții echipei cât și staff-ul tehnic au coborât la masă în restaurantul hotelului nu înainte ca angajații să tragă perdelele la geamuri pentru a-i ține pe sportivi departe de ochii curioșilor. Meniul a fost unul obisnuit constând în friptură de pui la grătar și salată care au fost inspectate înainte de un bucătar adus de club.
Astăzi, de la ora 10.00, Steaua București și-a programat un antrenament pe terenul de fotbal din localitatea Merei, urmând ca deplasarea la Buzău să o facă  exact înaintea partidei cu Victoria Branești care va începe la ora 20.30 pe stadionul din Crâng.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.