Ovidiu Anghel este pe punctul de a renunța la funcția de subprefect, după ce Consiliul de Administrație al societății Electrica i-a lansat propunerea de a fi numit director al sucursalei buzoiene. Ovidiu Anghel ne-a declarat astăzi că va analiza propunerea venită de la București, urmând să ia o decizie în cel mai scurt timp.
” Există o propunere a Consiliului de Administrație de la Electrica Furnizare, de la București, dar rămâne să o analizăm. Decoamdată, e doar o propunere, rămâne să o analizăm și să vedem ce voi face de luni încolo”, a spus astăzi subprefectul Ovidiu Anghel.
La rândul său, prefectul județului Paul Beganu a declarat astăzi că a purtat o discuție cu Ovidiu Anghel, însă acesta nu a luat deocamdată o decizie în ceea ce privește propunerea lansată de conducerea Electrica.
”Am discutat cu el, mi-a spus că e vorba de o propunere venită de la București, dar că va analiza. Nu a luat încă o hotărâre. Dacă va accepta propunerea, atunci se va elibera postul de subprefect prin hotărâre de Guverm și va rămâne vacant, urmând ca în câteva săptămâni, 2-3, asta depinde de Guvern, să fie numit un alt subprefect”, a explicat astăzi prefectul Paul Beganu.
Înainte de a fi numit subprefect, Ovidiu Anghel, membru al PDL Buzău, a fost director al filialei Poșta Română. În 2008, el a candidat pentru un post în Parlamentul României, însă nu a avut sorți de izbândă. Din 2009, Anghel ocupă funcția de subprefect al județului Buzău.

Cristina DINULESCU

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/10/Ovidiu-ANGHEL.mp3|titles=Ovidiu ANGHEL]

4 COMENTARII

  1. Cine sa vina in locul lui?
    Cineva de la UNPR, ca doar din aceasta cauza i s-a facut propunerea lui Anghel!
    Si cine sa vina de la traseistii politici decat omniprezentul si omnipotentul Valerica Ungureanu!
    Ca doar nu este degeaba pensionar, ce dracu!
    Asta este tara in care traim!

  2. am inteles. dl ovidiu este atit de frumos si de destept incit au aflat aia de la bucuresti de el si l-au cautat, nu invers. nu au mai mai gasit pina la el, el este cel mai tare, de-aia sta si se gindeste ce sa faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.