Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală a cerut, din nou, astăzi copreședinților USL să revină asupra nominalizării candidatului la Consiliul Județean Buzău, astfel încât Victor Mocanu să fie cel care să se bucure, în final, de sprijinul Uniunii Social Liberale la alegerile de anul viitor, nu liberalul Cristi Bîgiu, așa cum au hotărât deja mari marii PNL și PSD.
”Solicit deschis președinților Victor Ponta și Crin Antonescu să revină asupra acestei decizii, să facă totul așa cum este prevăzut în protocol și să desemneze definitiv candidatul, în persoana domnului Victor Mocanu”, a declarat Constantin Boșcodeală într-o conferință de presă, în care a apărut vizibil mâhnit.
Dacă președintele PSD, Constantin Boșcodeală a fost, astăzi ceva mai rezervat în declarații și amenințări mai mult sau mai puțin voalate, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, și-a iesit efectiv din pepeni și a trecut direct la amenințări. Mocanu a declarat că în cazul în care copreședinții USL nu vor reveni asupra deciziei, va face tot ce-i stă în putință ca USL să piardă alegerile la Buzău.
”Eu cred că pe această variantă, USL va pierde la Buzău și dacă va pierde și eu voi pune umărul pentru ca această candidatură să fie perdantă”, a declarat Victor Mocanu.
Fiindu-i solicitate mai multe detalii despre cum va acționa pentru pierderea alegerilor de către Uniunea Social Liberală, în cazul în care nu el va fi susținut de București, actualul președinte al Consiliului Județean s-a fofilat, și, în final, a refuzat să răspundă, lăsând frâu liber imaginației jurnaliștilor.
Și asta nu a fost tot. Vădit deranjat de atitudinea șefilor de la București care nu vor să-l susțină pentru câștigarea unui nou mandat, Victor Mocanu a mers mai departe, ajungând să-i catalogheze pe Victor Ponta si Crin Antonescu ca fiind niște ”indivizi rupți de realitate.”
”Dacă cetățenii județului Buzău vor hotărî prin vot că eu trebuie să stau acasă, nu am decât să le mulțumesc pentru sfatul dat, dar ei trebuie să decidă acest lucru și nu doi indivizi rupți de realitate”, a încheiat, supărat, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu. Rămâne de văzut acum dacă declarația președintelui CJ Buzău va fi luată în seamă și sancționată de ”cei doi indivizi rupți de realitate”, așa cum îi numește Victor Mocanu, pe șeful său de partid, Victor Ponta și pe celălalt președinte al USL, liberalul Crin Antonescu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Constantin-BOSCODEALA1.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

6 COMENTARII

  1. individul este jmecher. Vrea sa-i provoace pe Ponta si Antonescu sa-l excluda din partid ca sa ramana la ciolan pana in 2012 si sa plece la alt partid apoi, fie UNPR fie PD.

    Oricum stiam, tot traseist ramane.

  2. Ai dreptete nene a fost mirosit mai de mult cam cine e tipul! După ieşirea de ieri nu mai face nici doi bani. Am zis şi susţin că şi Costică îi face jocul. Aşa e se duc la alt partid, asta vrea să spună. Ciolanul pe drumul vinului e gros şi şi cel din prundul Buzăului şi Ialomiţei de la Sloboza…Să înceapă el întâi că deşert şi eu toată dăsaga că doar sunt zi şi noapte la uşa lui.

  3. Dl Mocanu, calmaţi-vă, detaşaţi-vă, fiţi fair play şi veţi avea o bătrâneţe liniştită. Dacă vă mai enervaţi ca ieri, păţiţi, Doamne fereşte, vreo belea .Staţi liniştit! Gata, alţii la rând! Aşa e în v iaţă!!!

  4. Asa Bosko ingroapa-i pe rand , intai ii cununi, intre timp te folosesti de ei si apoi joci piesa de teatru care de acum e bizara si de inteles pentru toti credulii din partid. Stii tu Bosko cum e cu roata patrata ca se intoarce ea cel putin odata! Macar ai bun simt si fii cu picioarele pe pamant, nu i mai minti in continuu pe cei care aspira la diferite functii ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.