Reactualizare (14:45) – Femeia moartă este de origine irakiană și este soţia medicului cardiolog Al-Azzawi Ala-Aldin.

Reactualizare (14:30) – Tânăra de 26 de ani găsită spânzurată într-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău este soţia unui cunoscut medic irakian din Spitalul Judeţean. Femeia a fost descoperită spânzurată într-o locuinţă situată la parterul unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălescu. Cei care au descoperit-o au fost pompierii de la ISU, solicitaţi telefonic de un bărbat, posibil soţul tinerei, să spargă uşa, pentru că femeia nu-i răspundea, iar locuinţa era încuiată pe interior.  În momentul în care au deschis, pompierii au găsit-o pe tânără spânzurată în bucătărie, în aceeaşi încăpere, pe jos, fiind găsită un băieţel  de 11 luni.

Femeia era spânzurată  cu un cordon de halat. Potrivit procurorului criminalist, Iulian Mocanu, pe cadavrul tinerei a fost descoperită o urmă de cuţit în zona gâtului, bluza cu care era îmbrăcată fiind plină de sânge, ceea ce ar putea duce la ipoteza că tânăra ar fi încercat să se taie cu un cuţit mai întâi.

Sursa citată a adăugat că în acest moment decesul femeii şi al bebeluşului sunt morţi suspecte, în urma necropsiilor pe care le vor realiza medicii legişti urmând să se stabilească momentul decesului. Copilul se pare că a murit asfixiat, iar mama spânzurată.

Zona este izolată de poliţişti, la faţa locului fiind deplasat un echipaj de la Serviciul Imigrări.

__________

Caz cutremurător, într-o locuinţă situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău. O femeie de 26 de ani a fost găsită spânzurată, astăzi la prânz, în locuinţa sa. În acelaşi apartament a fost descoperit un bebeluş decedat dar şi aragazul pornit. Pompierii de la ISU au fost cei care au deblocat uşa apartamentului în urma unei sesizări.   În zonă, au ajuns şi specialiştii de la compania de gaze care au oprit furnizarea în blocul în care se simte un miros puternic de gaze. Poliţiştii au demarat deja o anchetă. Din primele date, se ştie că femeia este soţia unui medic irakian din Spitalul Judeţean.

Vom reveni cu detalii!

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.