Amuzantă şi intrigantă povestioara unui cetăţean care se lăuda, deunăzi, că a pus de-o afacere online cu o sudaneză. Zice că s-au cunoscut pe Facebook şi, din vorbă-n vorbă, femeia i s-a plâns că are vreo un milion şi jumătate de euro cu care nu ştie ce să facă, ea fiind în imposibilitatea de a se implica în chestiuni care ţin de bănci, burse etc. În plus, spune cetăţeanul din Buzău, sudaneza nu are niciun neam, e singură şi prietenia internaută cu un român i l-a băgat pe Alah sau, după cum devine, pe Dumnezeu în casă.

 

Uite-aşa, cetăţeanul nostru i-a sărit în ajutor. S-a dus repejor la o sucursală din oraş, şi-a deschis un cont bancar cu 5 euro la purtător şi s-a întors cu sufletul la gură, acasă, ca să-i povestească amicei din Sudan, pe Facebook, toate astea. Femeia s-a bucurat tare şi i-a promis că, imediat ce va avea toate datele lui personale, inclusiv numărul contului deschis etc, îi va trimite prima tranşă de bani, ca să înceapă buzoianul nostru afacerea, din care ea nu are pretenţie decât la un procent de 15-20%, în funcţie de reuşită. Ca să-l convingă că nu-i nimic necurat, sudaneza i-a trimis datele băncii unde îşi are ea depozitaţi banii şi l-a rugat chiar să scrie pe e-mail băncii respective, ca să vadă singur că e totul ok.

 

Cetăţeanul i-a scris băncii pe adresa de e-mail şi a primit răspuns că totul e ok. I-a trimis şi sudanezei datele lui personale, numărul de cont şi aşteaptă, acum, să-i transfere prima tranşă din cele 1,5 milioane de euro.

 

P.S. Inepuizabilă dispoziţia românului de a se lăsa ţepuit world wide… O poveste mai veche pe link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.