Chiar dacă a fost la Buzău nu are prea mulți susținători și simpatizanți, ieri cu ocazia prezentării moțiunii sale fiind primit de cel mult 50 de democrat liberali, Theodor Paleologu, candidat la șefia PDL, s-a declarat mulțumit de rezultatul vizitei din teritoriu. Chiar dacă nici el nu-și dă șanse prea mari, Paleologu a declarat în fața membrilor PDL Buzău că  la alegerile de luna viitoare poate câștiga suficiente voturi cât să devină, apoi, un nume în partid.

”Și la Buzău, am fost primit cu multă căldură și  cu multă simpatie. Problema este ca această simpatie să se traducă în voturi la Convenția din 14 mai. Cred că pot convinge, cel puțin o minoritate substanțială, că votul pentru mine este un vot util și că putem constitui împreună o grupare destul de puternică, încât să influențeze în mod determinant deciziile partidului”, a declarat, la Buzău,  Theodor Paleologu.

Deși ieri, la prezentarea moțiunii sale, la Buzău Theodor Paleologu nu a reușit să adune decât 50 de membri, pretențiile sale nu sunt de neglijat. Deputatul democrat-liberal spune că ar fi mulțumit dacă din delegația de la Buzău, măcar  3-4 oameni i-ar acorda încrederea: ”Trei-patru să se îndure, 3-4 să fie sensibili la ideile pe care le-am expus și 3-4 care să treacă de la simpatie la vot, pentru că daca ar fi după simpatie aș avea 80%”

În final, Paleologu a declarat că nu ține morțiș să conducă Partidul Democrat Liberal și că, în orice situație, el este un câștigător: ”Eu nu am nimic de pierdut. Am numai de câștigat. Nu țin morțiș să fiu  șef. Mă interesează ideile pe care le propun și consistența unui curent, în jurul acestor idei. Mai e vreo intrebare…?” a conchis Theodor Paleologu. Iar noi am zice: ”Nu mai e nimic de spus!….”

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Theodor-PALEOLOGU.mp3|titles=Theodor PALEOLOGU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.