Consiliul Județean continuă să reabiliteze infrastructura județului prin modernizarea unor tronsoane de drumuri care așteaptă de ani buni să vadă asfaltul. La finele săptămânii trecute a fost semnat ordinal de începere a lucrărilor pentru o altă porțiune din DJ203K drum aflat în reabilitare pe mai multe tronsoane. Președintele CJ Petre Emanoil Neagu a anunțat că la finalizare lucrărilor drumul care se întinde d ela graniza cu județul Brăila până la Beceni va fi unul ca în secolul XXI.

„Am semnat ordinul de începere a lucrărilor pe Drumul Judeţean 203 K, tronsonul Vadu Paşii-Robeasca, până la graniţa cu judeţul Brăila; este un proiect pe fonduri europene, este completarea celuilalt tronson, Mărăcineni-Podul Muncii aflat deja în reabilitare. Deci, la anul se va circula pe aproximtiv o sută de kilometri pe acest drum ju­deţean, un drum care va fi, practic, aşa cum trebuie să fie un drum în secolul XXI”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

De asemena, drumul care leagă comunele Vintilă Vodă și Bisoca va fi reabilitat în perioada următoare dar și drumul care leagă comunele Cozieni și Brăești drum car epe sectorul cuprins între Bozioru și Brăești nu a fost niciodată asfaltat iar modernizare infrastructurii rutiere va atrage de la sine și dezvoltarea turismului dat fiind că până acum zona nu era atât de ușor accesibilă.

drum Braesti

„O veste care mă bucură şi pe mine este aceea că s-a terminat proiectarea pentru un alt tronson de drum important, Vintilă Vodă-Bisoca, cei care au câştigat licitaţia au depus la Consiliul Judeţean proiectul, noi trebuie să facem şi celelalte lucruri care ţin de legislaţie, vom da o hotărâre în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean şi în maxim 30 de zile vor începe lucrările şi la acest drum. Dacă vorbim tot despre infrastructura rutieră, acelaşi lucru se va face şi pe Drumul Judeţean care leagă Drumul Naţio­nal 10, de comuna Brăeşti. Drumul este reabilitat până la Cozieni, iar în 20-30 de zile, vor începe lucările de la Cozieni până la Brăeşti. De la Bozioru la Brăeşti nu a fost niciodată asfalt, iar cetățenii din această comună vor putea să circule pe drumuri absolut normale, care să asigure şi siguranţa maşinilor. Odată cu dezvoltarea infrastructurii rutiere, se va dezvolta şi zona din punct de vedere touristic și economic”, a mai spus Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.