15:00 Doi bărbați de 30 și respectiv 43 de ani din Glodeanu Siliștea au fost găsiți fără suflare, în această dimineață, la marginea unui lan de porumb din localitate. Pentru că plecaseră încă de aseară să facă rost de niște lucernă și nu s-au mai întors acasă, familiile celor doi au început să își facă griji. Dis de dimineață, fratele uneia dintre victime a fost anunțat de niște localnici veniți la muncile câmpului că cei doi au fost găsiți răsturnați într-un canal de irigații, cu căruța căzută peste ei.

”De dimineață am fost la el acasă pentru că aveam ceva de discutat și mama era îngrijorată că nu s-a mai întors. Am plecat la serviciu la ora 8.00 iar, în două ore, un coleg m-a anunțat că frate-miu s-ar putea să fie mort la marginea unui lan de porumb. Când am venit la fața locului, i-am găsit aici fără suflare. Nu îmi explic ce s-a întâmplat, probabil calul s-a speriat și au căzut în canal”, ne-a declarat Alexandru Frățilă, fratele uneia dintre victime.

Din primle cercetări, se pare că cei doi bărbați au plecat aseară de acasă cu căruța pentru a face rost de lucernă. Se presupune că în timp ce se deplasau cu căruța pe câmp, calul s-ar fi speriat și ar fi căzut într-un canal, trăgând după el și căruța în care se aflau Alexandru Tache și Tudor Frațilă. Trupurile celor doi au fost găsite acoperite de lucernă și de atelaj, anchetatorii înaintând ipoteza că cei doi ar fi putut muri axfisiați, sub cantitatea mare de furaje.

Cadavrele celor doi bărbați din Glodeanu Siliștea au fost ridicate și duse la morga Spitalului Județean Buzau,  în vederea efectuării necropsiei.

11:11

Doi tineri din localitatea Glodeanu Siliștea au fost găsiți morți, în urmă cu puțin timp, într-un canal din localitate. Din primele  informații, cei doi au fost descoperiți de un paznic. Anchetatorii susțin că cel, mai probabil, tinerii s-au răsturnat cu căruța în canal, și astfel, și-au găsit sfârșitul. Familiile celor doi tineri intraseră deja în panică după ce azi noapte ei nu s-au întors acasă, așa cum obișnuiau. Anchetatorii care se află acum la fața locului încearcă să stabilească modul în care au murit tinerii. Revenim cu detalii.

Ciprian STERIAN

24 COMENTARII

  1. anonimule , imi pare rau sa iti spun , dar oamenii aia munceau si trageanu mult numai sa isi intretina familile , asa ca degaba spui ca erau betii , mai de graba ar trebui sa te gandesti ca acel om are o fata , ea cu cine v-a ramane ca o sa auda ca tatal ei s-a dus , mai bine gandeste-te de 2 ori inainte sa spui ce gandesti , eu unu nu pot spune ca ii cunosteam personal pe acei oameni , dar sunt vecini mei de pe strada cu toate ca vin doar 3 lunii in vacanta la buniici nu i-am vazut o data macar o singura data betii din contra pe omul de 43 de ani inainte sa plec de la tara la bucuresti , a trecut de 2 ori pe langa bine cu 2 carute de fan , asa ca nu cred ca ce spui este adevara :*

  2. SUNT EMILIA,SOTIA LUI SANDU NIMENI NU ARE DREPTUL SA JUDECE PE CEI PLECATI DNTRE NOI,CEI CARE NU AU NICI UN DEFECT SA ARUNCE CU PIATRA CEEA CE NU PREA CRED :i-mi pare rau ca nu pot sa fiu alaturi de familia indurerata si de Sandu care stiu ca i-si iubeste fratii foarte mult si incearca asa cum poate sa-i protejeze.DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE AIBA IN PAZA TUDORE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.