Un buzoian de 43 de ani, condamnat în anul 1996 pentru un viol urmat de moartea victimei, a fost prins de polițiști și băgat după gratii, de această dată fiind acuzat de proxenetism.
Individul de 43 de ani a ajuns în închisoare în anul 1997, după ce a supus la grele chinuri o tânără pe care a violat-o, la scurt timp femeia, șocată de cele întâmplate, luându-și viața. Tânăra s-a aruncat în râul Buzău, după podul de la Mărăcineni. Individul a fost condamnat atunci pentru viol urmat de moartea victimei. În 2009, când mai avea de ispășit câțiva ani buni de temniță, bărbatul a fost eliberat condiționat. Văzut în libertate, individul și-a pus pe picioare o afacere murdară, din care se pare că scotea ceva profit.
În perioada mai-septembrie 2011, individul este suspectat că a racolat și a îndemnat mai multe femei să practice prostituţia în folosul lui, atât pe raza judeţului Buzău, cât şi în Austria, obţinând astfel importante sume de bani. Bărbatul își trimitea să se prostitueze inclusiv concubina, o buzoiancă de 38 de ani.

Săptămâna aceasta însă, poliţiştii buzoieni l-au prins pe proxenet și l-au băgat din nou în arest. Individul a fost prins în Staţia C.F.R. Buzău, în momentul în care aştepta trenul cu care intenţiona să părăsească teritoriul României. Omul avea de gând să meargă până în Austria să vadă cum îi merg afacerile cu prostituția.

După ce a fost prins, buzoianul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de arestare preventivă, Judecătoria dispunând arestarea lui pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.
În acelaşi dosar, mai sunt cercetaţi concubina bărbatului, acuzată de prostituție, dar și un râmnicean de 40 de ani, care va fi adus în fața magistraților cu acuzația de proxenetism.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.