Poliţist penal!Un inspector din Capitală avea la Buzău o întreagă afacere bazată pe ţigări de contrabandă

Si-a mai luat un job, probabil, pentru că nu îl mulţumea activitatea de poliţist la o secţie din Capială, job care l-ar putea trimite după gratii atât pe el cât şi pe mama sa.
Poliţiştii buzoieni au stricat afacerea de familie pe care o pusese pe picioare, la Buzău, poliţistul din Bucureşti. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost prins, ieri, în trafic, în timp ce transporta peste 22 de mii de ţigarete de contrabandă din Republica Moldova. Oamenii legii îl aveau de mai multă vreme în vizor, şi, iată, au reuşit să-l prindă şi să demonstreze ilegalităţile pe care ajunsese să le facă, fără nici o jenă. După prinderea barbatului, polițiștii buzoieni au efectuat alte nouă percheziții atât la domiciliile unor apropiați ai tânărului de 30 de ani cât și asupra autoturismelor acestora,  ocazie cu care au mai găsit peste 86 de mii de țigarete dar și suma de 4.300 de lei, bani proveniți din vânzarea la negru a țigărilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 de ani se aproviziona cu țigarete de contrabandă din Galați și București pe care le depozita la locuința mamei sale din Buzău și apoi erau vândute de alți doi aproiați, soţşi soţie, pe raza județului Buzău.

Atât polțtistul cât și mama sa în vârstă de 51 de ani au fost reținuți pentru contrabandă cu ţigări, el urmând să fie prezentat astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Ceilalţi doi membrii ai grupării sunt cercetaţi în stare de libertate. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a afla cum a decurs întreaga afacere pusă la cale de poliţistul din Capitală, dar şi pentru a vedea cu cât a fost prejudiciat statul, în urma contrabandei cu ţigări, desfăşurată de gruparea respectivă timp de un an de zile.

UPDATE: Fostul polițist bucureștean în vârstă de 30 de ani și mama sa în vârstă de 51 de ani reținuți ieri pentru trafic de tigări au primit, în această seară,  mandate de arestare pentru 29 de zile.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.