Un cetățean turc de 29 de ani a ajuns la Spitalul Județean Buzău, cu o plagă înjunghiată, după ce a fost atacat de doi bărbați. Incidentul s-a produs, în week-end, într-un bar din orașul Buzău.

Turcul a mers la o tânără pentru a-i cere numărul de telefon, moment în care a fost atacat de doi români care o însoțeau pe femeie și pe o prietenă a ei. Indivizii au pulverizat un spray iritant-lacrimogen şi l-au lovit pe tânărul străin, acesta fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Cei doi agresori, un buzoian de 35 de ani și un altul de 37 de ani, au fost identificați de polițiști, la scurt timp după incident, împotriva lor începându-se urmărirea penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru că nu au fost găsiţi, cu privire la cei doi a fost implementată o alertă în Sistemul Informatic Schengen (SIS), buzoianul de 37 de ani fiind depistat de poliţiştii de frontieră la aeroportul Otopeni.El a fost preluat de o echipă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău şi condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar după audiere a fost reţinut pentru 24 de ore.

 Poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării celui de-al doilea buzoian participant la scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.