Uși deschise la PSD pentru fostul șef al partidului de la Buzău. O spune chiar actualul președinte al social-democraților buzoieni, Constantin Boșcodeală, un rival vechi al senatorului Ion Vasile, cel care s-a aflat la cârma PSD Buzău timp de 20 de ani.
Întrebat dacă senatorul Ion Vasile ar mai putea aduce capital electoral partidului din care a plecat anul trecut, primarul Buzăului s-a arătat rezervat, însă a dat de înțeles că parlamentarul se poate întoarce, oricând, în partidul pe care l-a fondat în județ.
”Nu pot să merg atât de departe încât să spun că revenirea în PSD ar aduce un beneficiu partidului. Având însă în vedere că porțile partidului sunt deschise celor care nu au fost membri, cu atât mai mult sunt deschise și pentru cei au fost în PSD, la un moment dat”, a declarat președintele social democraților buzoieni, Constantin Boșcodeală, care prin răspunsul său lasă loc de speculații în privința unei eventuale reîntoarceri în partid a senatorului Ion Vasile.

Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Constantin-BOSCODEALA.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.