comisar-șef Adrian Botezatu

Polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier au devenit, în ultimii ani, spaima șoferilor aflați în tranzit prin județ, în special pe DN2 E85. Drept dovadă stau nenumăratele sancțiuni acordate conducătorilor auto care au încălcat legea, printre care s-au numărat de-a lungul timpului inclusiv nume sonore din viața publică. De la fiica președintelui statului, Ioana Băsescu, la Pepe, Andreea Mantea, Luminița Anghel, Nicolae Guță sau Daniel Iordăchioaie până la șoferi obișnuiți, polițiștii au tăiat amenzi peste amenzi , fără să cedeze tentațiilor materiale, după cum susțin șefii agenților de la Circulație. Și pentru a-și susține declarațiile conform cărora, la Buzău, polițiștii sunt curați ca lacrima, ofițerii de la București spun că s-au făcut ceva teste de integritate chiar de către Direcția Generală Anticorupție. La finalul testărilor, mai marii de la București au spus că la Buzău nu ar exista polițiști dispuși să închidă ochii la neregulile din trafic.
Chiar dacă la nivelul întregii țări au fost identificați în ultimii doi ani si trei luni, 111 polițisti care au acceptat sa primească diverse sume de bani, pentru a trece cu vederea anumite nereguli, nici unul din ei nu a fost identificat pe raza județului Buzău.
”Dintr-un număr de 7 ofițeri cercetați si 104 agenți, la nivelul judetului Buzău nu sunt situații de genul acesta. Au fost făcute teste de integritate în acest sens în urmă cu un an și băieții au refuzat și chiar au luat măsura contravențională și au întocmit proces verbal de contravenție”, a precizat comisarul-șef Adrian Botezatu, din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Adrian-BOTEZATU-DNA.mp3|titles=Adrian BOTEZATU DNA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.