Început cu o mică întârziere datorată în mare parte buzoienilor care refuzau  să  umple sala, concertul trupei Red Blonde la Buzău a debutat în forța în  jurul orei 21.00,  “veverițele” reușind să ridice lumea la dans după doar trei melodii. Deși prezenți în număr relativ mic la debutul concertului, spectatorii au aplaudat și au cântat alături de membrii formației absolut toate melodiile, interpretate de altfel într-o maniera în care cu greu puteai rezista să nu faci parte din corul constituit ad-hoc.

După o bine meritată pauză în care unii soliști au mai renuntat la câte o camașă ori și-au aranjat altfel părul, recitalul a fost reluat  și odată cu el a crescut și numărul spectatorilor din sală. Poate din patriotism local, având în vedere originea clăparului Mihnea Stănescu, sau poate pur și simplu auzind de la prieteni de muzica de calitate oferită clienților de Pub, numărul plătitorilor de bilet a crescut pe final, lucru care i-a mulțumit pe artiști.

La final, după bisurile  de rigoare, cele doua  “veverițe” s-au declarat impresionate de publicul buzoian și au promis că vor reveni cu drag la Buzău cu urmatoarea ocazie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.