Vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că primarii Partidului Național Liberal sunt supuși presiunilor din partea partidelor aflate la guvernare pentru a candida pe listele acestora. Bigiu a dezvăluit că presiunile au început săptămâna trecută și că primariilor le-au fost promise sume între 5 și 10 miliarde de lei vechi bani ce ar urma să vină prin hotărâre de guvern pentru comunitățile cu administrații liberale.
„Săptămâna trecută au început presiunile asupra primarilor PNL din teritoriu. S-au luat niște bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și se pregătește o hotărâre de Guvern pentru a determina să mute unu, doi primari pentru a-și salva declinul. Merg pe un fel de șantaj, spunând că pot oferi 5-10 miliarde de lei vechi în două tranșe una acum și una până la alegeri”, a declarat senatorul Cristi Bîgiu.
Deși deputatul Cezar Preda a afirmat răspicat, astăzi, că PDL Buzău nu va trimite în luptă decât oameni din propriul partid, senatorul Cristi Bîgiu a spus că primarii nu au fost ofertați de conducătorii partidelor ci de oameni din eșaloanele inferioare.
„Or să vă confirme primarii, cei care au fost contactați, într-o conferință de presă viitoare. Nu au fost sunați sau contactați de domnul Cezar Preda ci de alți membri de partid atât de la PDL cât și de la UNPR. S-au oferit sume între 5 și 10 miliarde de lei vechi dar mai multe vă vor spune primarii noștri într-o conferință viitoare”, a încheiat senatorul Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/03/Cristi-BIGIU.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.