Președintele în funcție al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că el este cel desemnat candidat al USL la șefia miniparlamentului judeţean buzoian.

”Ca să mai spulberăm din întrebările pe care și le pune presa buzoiană, vreau să vă anunț: candidatul USL la Consiliul Județean Buzău se numește Victor Mocanu. A avut loc o întâlnire la Alexandria, vineri și sâmbătă, au fost neclarități vizavi de două județe, Prahova și Galați, dar, în rest, toți președinții de consilii județene ai USL au fost confirmați”, a declarat, azi, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu.

Social democratul  a mai precizat că desemnarea şefilor de consilii județene a fost făcută de un for al PSD, adăugând că varianta va trebui acceptată de partenerii din USL pe principiul reciprocității.

Contactat telefonic de observatorulbuzoian.ro, vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu a declarat că la Alexandria s-a discutat în week-end cu totul şi cu totul altceva, despre agricultură şi nu despre campania electorală, iar toate candidaturile la președinția consiliilor județene vor fi stabilite după data de 15 iulie, când vor fi terminate sondajele în toată ţara.

”La Alexandria a fost lansat programul pe agricultură. Candidaturile vor fi stabilite după ce se încheie toate sondajele. Nu s-au stabilit, candidaturile se stabilesc în alte foruri nu de către PSD. Este normal să spere domnul Mocanu.  Se va face o analiză a tuturor județelor după ce se încheie sondajele, undeva după data de 15 iulie, pentru că încă sunt sondaje în derulare. Se va stabili la nivel de țară. Este o decizie care se ia într-un for al USL și chiar nu poate avea legătură cu ce se stabilește într-un for al PSD, ” a concluzionat senatorul liberal, Cristi Bîgiu, aspirant al fotoliului de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Victor-MOCANU.mp3|titles=Victor MOCANU] [audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cristi-BIGIU2.mp3|titles=Cristi BIGIU]

1 COMENTARIU

  1. Ce va să zică, domnule!
    Victor Mocanu, ajunge dragă, nu face atâta gălăgie, nu îţi ajunge nunta?? Oi fi tu mai greu decât Bâgiu, dar cu putirinţa cum stai?
    Dacă ai fi un adevărat om politic, în aceste momente ar fi cel mai frumos să-l inviţi tu pe Bâgiu să-ţi ia locul şi să cooperaţi pentru victorie. Nu vezi că vă mănâncă Preda? Roagă-te la Domnul, că doar te ştiu un bun creştin, să iasă Cristi că, din câte am auzit eu, Cezarul te mănâncă cu drumuri cu tot şi cu balastierele… Din Slobozia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.