Imagini șocante au apărut pe piață după incidentul petrecut luni  în apropierea Pieței Centrale din municipiul Buzău, când un polițist comunitar a fost luat pe sus de un șofer nervos. Din imaginile puse la dispoziție de un martor al incidentului,  se poate vedea clar cum polițistul comunitar este luat pe sus și târât câțiva metri de un tânăr de 25 de ani aflat la volanul unui autoturism Opel.  Şoferul , fiul unei funcționare din Primăria Buzău, a recurs la acest gest după ce polițistul i-ar fi cerut să-și  parcheze autoturismul regulamentar.

Acum,  tânărul dar şi cu cunoştinţă de-a sa, pasager în maşina cu care a fost lovit poliţistul local sunt cercetați pentru ultraj.

Acesta nu este singurul caz de ultraj semnalat în ultima vreme, la Buzău. În anul 2010, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost înregistrate 5 fapte de ultraj comise împotriva a 6 poliţişti. În patru situaţii, a fost vorba despre folosirea forţei fizice şi a unor  arme albe, având ca urmare vătămarea corporală a 6 oameni ai legii. Într-un alt caz, agresorii au ameninţat şi au încercat să lovească un poliţist. Toţi agresorii au fost adulţi iar în patru cazuri, aceştia se aflau în stare de ebrietate când i-au luat pe guler pe oamenii legii.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Ce rafat de taran cu masina luata pe 500 euro..Bani de inmatriculare nu are dar in schimb are numai basini de taran in cap..In alte state si la padurar daca ii dai o palma iti iei un glont in cap…Vai mama noastra din cauza taranilor de genul asta suntem o tara de rahat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.