avert
Iarna calendaristică debutează la Buzău cu multă ninsoare. Din 1 decembrie, de la ora 14.00 și până pe 2 decembrie la ora 22.00, județul Buzău va fi sub atenționare cod galben de ninsori și intensificări ale vântului.
Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, temporar vor fi precipitaţii, în general moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, pe arii extinse în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10…15 cm. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50…60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită. De asemenea, vor fi condiții mai ales în regiunile sudice și centrale de producere a poleiului.
Vizate de toate aceste fenomene sunt județele Buzău, Brăila, Vrancea, Ilfov, Călărași, Gorj, Teleorman, Argeș, Olt, Dolj, Caraș, Vâlcea, Hunedoara, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Covasna, Harghita, Cluj, Sibiu, Mehedinți dar și jumătatea vestică a județelor Neamț și Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.