Ziua Internațională a Copilului aduce, și în acest an, pentru cei mai mici dintre buzoieni o pleiadă de activități care le sunt dedicate. Consiliul Județean mută cartierul distracției în curtea Muzeului Județean și îi invită pe cei mici la distracție pe toată durata zilei.

 „Pe 1 Iunie vom organiza o serie de manifestări în curtea Muzeului Județean. Evenimentele vor debuta la ora 10.00 cu proiecții de desene animate, desene pe asfalt, concurs de sah, vom avea personaje din desene animate dornice să se fotografieze cu copii dar și o demonstrație de karate făcută tot de către copii. După amiază, după ce vor merge acasă la somn am pregătit un spectacol cu o trupă de teatru unde fiecare copil va primi dulciuri și baloane”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Nu vor fi uitați nici practicanții sportului rege care sunt invitați de Asociația Județeană de Fotbal în parteneriat cu Consiliul Județean pe stadionul din Crâng la jocuri de fotbal în nocturnă.

„În parteneriat cu AJF Buzău va avea loc o competiție fotbalistică pentru copii. Vor participa peste 500 de copii cu vârste intre 7-10 ani. Trebuie să îi atragem pe acești copii către sport și am programat această competiție în nocturnă între orele 19.00-21.00 și fiecare copil va primi diplome și medalii”, a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.