10 persoane evacuate din birouri și locuințe după ce un Dorel a spart o conductă de gaze

0

Cel puțin 10 persoane au fost evacuate, miercuri dimineață, din birourile unde își desfășurau activitatea și dintr-o locuință aflată pe strada Veteranilor după ce muncitorii care lucrau la realizarea unui branșament electric au fisurat o conductă de gaze în timpul lucrărilor de excavație.
După ce au atins conducta de gaze și au simțit mirosul specific muncitorii s-au îndepărtat iar oamenii aflați la muncă în birourile din imobilele aflate în vecinătate au solicitat ajutorul pompierilor. Salvatorii ISU s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială, au izolat zona și au evacuat toate persoanele din clădiri. După sosirea echipelor de la distribuitorul de gaze naturale, muncitorii care au avariat conducta au fost chemați să sape din nou și să își îndepărteze cablul electric îngropat în pământ pentru ca reprezentanții Distrigaz să poată remedia avaria.
În tot acest timp activitatea societăților comerciale care își au sediul în respectiva zonă este paralizată fiecare din angajații prezenți la muncă găsindu-și loc prin clădirile din apropiere. Conducta de gaze avariată trece exact prin spatele unei stații peco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.