120 de vârstnici din Brădeanu vor beneficia de îngrijire la domiciliu grație unui proiect european

0

Asociația For Change în parteneriat cu Fundația „Crucea Alb Galbenă din România!-Filiala Buzău a demarat proiectul „Împreună împotriva izolării vârstnicilor din România”finanțat prin Programul Operațional Capital Uman în valoare de peste 2,7 milioane de lei.Proiectul își propune facilitarea accesului la servicii sociao-meedicale integrate pentru un număr de 165 de persoanee vârstnice din care 120 sunt din comuna Brădeanu iar alți 45 din comunele Cosoba și Crevedia Mare județul Giurgiu.

În cardrul proiectului se urmărește creșterea numărului de servicii sociala și sociao-medicale de îngrijiri la domiciliu, creșterea speranței de viață pentru cei 165 de beneficiari și creșterea nivelului participării sociale active și demne a cel puțin 200 de persoane vârstnice din cele trei comunități.

La conferința de lansare a proiectului desfîșurată la Buzău au participat președintele Consiliului județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, primarul comunei Brădeanu Costel Nicolae, reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Buzău și ai Crucii Alb Galbene Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.