14 nume noi,  în Consiliul Local Municipal, alături de ceilalți 9 consilieri cu state vechi în miniparlamentul local îi vor reprezenta pe buzoieni în următorul mandat în Consiliul Local Municipal. Conform rezultatelor alegerilor locale la nivelul municipiului Buzău, Consiliul Local Municipal va fi format din 13 aleși proveniți din USL, 5 PDL, 4 PP-DD și un independent, în persoana preotului Paul Negoiță, care și-a asigurat numărul de voturi necesar pentru încă un mandat de consilier municipal. Conform listelor depuse la Biroul Electoral Județean, râmân  membrii în Consiliul Local Municipal social-democrații Marcel Ciolacu, Fănică Bârlă, Alexandru Dunel, Sebastian Radu, Gabriel Mihalașcu, Victor Ioniță, Constantin Musceleanu, democrat-liberalul Ion Barbu și independentul Paul Negoiță. Ceilalți 14 consilieri municipali sunt oameni noi, majoritatea fiind pentru prima dată aleși într-o funcție publică. Vezi mai jos lista consilierilor municipali, în funcție de partidele din care provin:

 

PSD

CIOLACU ION MARCEL

BÂRLĂ FĂNICĂ

DUNEL ALEXANDRU

RADU NICOLAIE SEBASTIAN VALENTIN

GUBANDRU AUREL

MIHALAŞCU GABRIEL

IONIŢĂ VICTOR ŞTEFAN

ŞERBAN NICOLAE

LAMBRU DANIEL

MUSCELEANU CONSTANTIN

ANICA MIHAI

 

PNL

IONESCU CONSTANTIN

NICOARĂ SILVIU

 

PDL

BARBU ION

VIOIU CRISTINEL NICOLAE

STOICA IONEL

PLEŞEA MARIA-MONALISA

TUDOR NICOLETA

 

PP-DD

BARAC ADRIAN ANDREI

BREBEANU ROBERT NINEL

ROŞIORU SILVIU LAURENŢIU

OPREA VICTOR

 

Independent

PAUL NEGOIȚĂ

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Nu-mi vine sa cred! Brebeanu in consiliul local! mai mare prostie nu cred ca se putea! I se alatura pe lista celor ce nu aveau ce cauta intr- astfel de functie Monalisa Plesea. Totusi…sunt mut de uimire! PP – DD apogeul prostiei umane! La astfel de alegeri se masoara incultura populatiei! Incredibil! Ma mut din Buzau! Mi-e rusine cu asemenea consilieri!

  2. Un prieten de-ai mei a fost coleg cu amandoi. Nu sunt atat de incompatibili cei doi cu functia in sine, in Consiliul local. Si pe mine ma mira Plesea, dar… macar o duce capul!

  3. Doamna Pleşa şi cu Nicoleta sunt singurele femei din consiliu! Fiţi politicoşi domnilor!
    Lista e o supă cu găluşti! Fiţi pe fază să vedem cine va înghiţi primul găluşca! Vă spun în curând…

  4. În ceea ce mă priveşte, am omis să spun mă simt cam neputincios reprezentat în consiliu. Dacă dl. Barac ar fi de acord cu propunerile mele poate aş ficeva mai puternic! Ca reprezentare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.