Cu ce mandat merge delegația buzoiană la Congresul extraordinar al PSD din 29 iunie

0

Social-democrații buzoieni s-aui întâlnit, joi, în cadrul Conferinței Extraordinare pentru a-și reconfirma conducerea și a-și alege delegații pentru Congresul Extraordinar, programat săptămâna viitoare.

Delegația de la Buzău va număra 140 de oameni din care vor face parte primari, viceprimari, consilieri locali și județeni și simpli membri de partid. Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a ținut să precizeze că nu va candida pentru nici o funcție în partid.

„Am făcut conferința extraordinară, conform statutului, pentru a alege delegații care vor participa la Congresul extraordinar din 29. Avem 140 de delegați și vom vedea care sunt candidaturile și ce vom decide. Eu nu voi candida la nici o funcție și voi susține Buzăul și buzoienii. Nu s-au discutat alte probleme, am făcut o analiză internă după alegeri. Suntem printre județele care s-au clasat pe primul loc. Eu am recunoscut că avem greșelile noastre, buzoienii ne-au arătat un cartonaș galben am înțeles și sper ca împreună de cu ceilalți membri să adoptăm o nouă abordare ținând cont de cele întâmplate”, a spus deputatul Marcel Ciolacu.

Referitor la rezultatele alegerilor, Ciolacu este de părere că acestea reprezintă cel mai mare rău înregistrat de PSD  dar partidul pe care îl conduce la Buzău nu va coborî mai jos de atât.

„Am avut o abordare greșită, faptul că avem multe administrații si suntem implicați in dezvoltare aceasta a UAT-urilor, am neglijat partidul și contactul cu oamenii. Cred că PSD este primul partid care să își dorească ca acel vot din Diaspora să fie unul normal. Ne-am luat-o de prea multe ori de acolo ca sa nu rezolvăm această problemă. Mai rău nu se poate”, a spus Marcel Ciolacu.

În ceea ce privește votul cu care vor merge la București delegații buzoieni, Ciolacu a spus că va lăsa la latitudinea membrilor de partid cui vor acorda votul și nu va impune un anume candidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.