imagine de arhivă
Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău organizează cu ocazia Zilei Poliţiei Române, în ziua de 19 martie campionatului de minifotbal.
Competiția se va desfășura pe două categorii, „sub 35 de ani” şi „peste 35 de ani”, la ambele categorii înscriindu-se 8 echipe formate din câte şase jucători de câmp şi un portar, reprezentând majoritatea formaţiunilor şi subunităţilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
La categoria „sub 35 de ani” s-a înscris şi echipa Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, iar la cealaltă categorie, una dintre echipe va fi formată din poliţişti de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Buzău şi reprezentanţi ai Biroului Judeţean pentru Imigrări Buzău.
Competiţia se va desfăşura în perioada 19 – 22 martie, în cadrul Complexului „Galactic”, în ultimele două zile urmând a fi disputate semifinalele şi finalele.
În grupe, meciurile se vor disputa pe durata a 15 minute repriza, fără pauză, iar semifinalele şi finalele pe durata a 20 de minute fiecare.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.