92 de elevi si 83 de profesori cu rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare naționale și internaționale au fost premiați, vineri după-amiază, de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, în cadrul unei manifestări ajunsă la a patra ediție și susținută în nume personal. La eveniment au luat parte elevii cu rezultate deosebite însoțiți de dascăli și părinți.
Și chiar dacă numărul elevilor cu rezultate meritorii la învățătură a atins în acest an un număr record ceea ce l-a făcut pe președintele Consiliului Județean să scoată mai mulți bani din buzunar, Bîgiu s-a declarat mulțumit de faptul că în școlile buzoiene se face performanță.
„Faptul că sunt mai mulți olimpici decât în anii trecuți este un lucru bun pentru Buzău, demonstrează că avem elevi buni și profesori foarte buni care îi pregătesc bine. Acest gen de eveniment este cel mai aproape de sufletul meu, l-am făcut cu plăcere în fiecare an . Observ că în acest an sunt ceva mai mulți dar ceea ce este mai important este că unii revin de la an la an și sunt elevi pe care i-am premiat chiar și a treia oara ceea ce înseamnă constanță. Eu îmi doresc ca ei să nu uite de unde au plecat, să nu uite unde au învățat să facă performanță și să vină la Buzău, să își întemeieze o familie, o afacere și să contribuie la dezvoltarea județului”, a declarat Cristi Bîgiu.
La eveniment a participat și șeful învățământului Buzoian, inspectorul general al ISJ Buzău, profesorul Dumitru Ene iar partea artistică a fost asigurată de elevii Liceului de Artă „Margareta Sterian” și de câștigătoarea Festivalului Național de Muzică Francofonă FRANCOCHANSON, Nicoleta Zaharia.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.