DusterDouă autoturisme de teren, Dacia Duster, vor ajunge de luni la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și la Centrul Militar Județean. Autovehiculele au fost achiziționate de Consiliul Județean în cadrul Programului Național de Înnoire a Parcului Auto care a plătit diferența la două bătrâne Dacii care au fost oferite la schimb.
Mașinile au ajuns în curtea Consiliului Județean și vor fi predate beneficiarilor luni dimineață în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la sediul Consiliului Județean.
Autovehiculele care vor intra în dotarea ISU și CMJ sunt de tipul Dacia Duster cu motoare diesel de 1500 centimetri cubi și tracțiune 4×4.

1 COMENTARIU

  1. […] Două autoturisme de teren, Dacia Duster vor ajunge de luni la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și la Centrul Militar Județean. Autovehiculele au fost achiziționate de Consiliul Județean în cadrul Programului Național de Înnoire a Parcului Auto care a plătit diferența la două bătrâne Dacii care au fost oferite la schimb. Mașinile au ajuns în curtea Consiliului Județean și vor fi predate beneficiarilor luni dimineață în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la sediul Consiliului Județean. Autovehiculele care vor intra în dotarea ISU și CMJ sunt de tipul Dacia Duster cu motoare diesel de 1500 centimetri cubi și tracțiune 4×4. Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.