Festival Bucuresti

Marcel Ciolacu a organizat ieri în colaborare cu Primăria Buzău și primarul Constantin Boșcodeală prima acțiune în calitate de deputat ales pe Colegiul 7 Buzău. Astfel, 200 de elevi din clasele I-VI din municipiul Buzău împreună cu 15 cadre didactice au mers la Bucuresti la Festivalul „Povești pentru copii și oameni mari”, organizat de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”.
Festivalul desfăşurat sub deviza „joacă-te şi învaţă” le oferă participanţilor posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare și vor fi prezentate spectacole de operetă şi musical ale Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, spectacole de păpuşi şi marionete din România şi din străinătate, spectacole muzicale, spectacole de magie, spectacole de teatru, concerte de colinde şi o serie de ateliere dedicate artelor spectacolului, artelor vizuale sau ateliere de lucru manual cu tematica sărbătorilor de iarnă.
Elevii care au participat ieri la Festival sunt de la Scoala Gimnaziala Nr.6, Scoala Gimnaziala Nr.7, Scoala Gimnaziala Nr.16 si Liceul de Arta.
Transportul a fost asigurat de autoritățile din Buzău iar programul elevilor a cuprins participarea la un spectacol de magie la care au participat toți cei 200 de copii ce au făcut deplasarea la Bucurști vizitarea pe grupuri formate din câte 50 de persoane a Muzeului Satului, Muzeului de Istorie, Muzeului Antipa și Muzeului Țăranului Român iar la final au beneficiat de o întâlnire cu Moș Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.